Diagnòstic gratuït!

El més important per poder obtenir resultats amb un tractament estètic és un bon diagnòstic. Les nostres professionals s’encarreguen de fer un diagnòstic del que et preocupa o vols millorar. De la mà d’Anuvis Cosmetics i amb els protocols de bellesa realitzats per les nostres professionals, et podem oferir els següents serveis estètics:

Tractaments Facials

desde 21,90€

Els tractaments facials que oferim en el nostre centre responen a les necessitats de tots els tipus de pell des de les més joves fins les més madures.

Sigui quin sigui l’estat de la teva pell l’ajudem a aconseguir els seus objectius de bellesa i equilibri.

T’oferim diverses solucions adaptades a varis nivells d’acció cel·lular combinades amb principis actius, aparells de tecnologia avançada i protocols específics.

Tractaments Corporals

desde 32,95€

Els nostres tractaments corporals són elaborats i pensats per cada persona, és a dir, personalitzats. Per cada clienta realitzem un estudi exaustiu per poder oferir-li el tractament que millor li convé.

Sempre alternant teràpies manuals amb aparatologia per, d’aquesta manera, obtenir els resultats desitjats. Es millora tan l’estètica com la salut.

Massatges

desde 18,90€

 • Quiromassatge
 • Massatge corporal sencer
 • Massatge d’ esquena
 • Massatge de cames
 • Massatge parcial peus
 • Massatge drenant manual

Rituals de Benestar

En els nostres centres disposem d’un Espai de Benestar, un refugi on hi trobarà l’equilibri necessari entre cos i ànima.
Un món ple de sensacions on gaudirà d’una relaxació holística plena.

Oil massage

Tota la força activa de l’oli d’oliva, pura essència, les seves litonines proporcionen una gran nutrició antienvelliment.

Els fitosterols que s’hi afegeixen estimulen en el cos la producció de col·lagen i elastina donant una gran turgència i vitalitat a la pell i el resultat és una profunda sensació de relaxació, i al mateix temps de fresca vitalitat.

Stone therapy

Les pedres calentes ajuden a combatre el dolor, relaxen, revitalitzen, il·luminen i oxigenen la pell.

Les pedres provenen de la Xina, el Japó, Arizona i Hawaii i el seu calor magnètic, combinat amb un massatge, revitalitza, aporta energia i oxigena la pell de tot el cos.

Recomanat per calmar dolor, relaxar-se.

Oil candle

És un dels massatges més originals i hidratants que hi ha, per la peculiaritat del seu tractament ja que es realitza amb la cera calenta d’una vela. No hi ha res més relaxant que el contacte amb l’oli calent a la pell.

Massatge sorprenent i original amb el que disfrutareu d’una relaxació excepcional. Un massatge càlid que juntament amb els efectes emocionals i espirituals produïts per l’estimulació dels sentits i el toc del olis calents, fan d’aquest ritual una experiència única.

Loading...

Manicura

Les mans expressen la personalitat, la bellesa i la cura del nostre cos.
Li podem oferir des de llimar i pintar, fins a tractaments de manicura Spa:

 • Manicura – 12,50€
 • Manicura SPA – 18,90€: Consisteix en un exfoliant, disseny d’ungles, hidratació de mans, mascareta, massatge i esmaltat.
 • Manicura + Esmaltat semipermanent – 24,50€
 • Manicura + Esmaltat semipermanent francesa – 26,50€

Pedicura

Pedicures estètiques de gran qualitat per afavorir una millora circulatòria, una exfoliació de cèl·lules mortes i una millor hidratació per a la seguretat dels teus peus.

 • Pedicura Hello – 16,90€
 • Pedicura SPA – 19,90€: T’oferim un exfoliant de peus, dureses, mascareta hidratant, massatge i esmaltat.
 • Esmaltat semipermanent – 14,95€
 • Esmaltat semipermanent francesa – 16,95€